Aankomst - Reisverslag uit Perth, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu Aankomst - Reisverslag uit Perth, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu

Aankomst

Door: p.sinnige

Blijf op de hoogte en volg peter

26 Januari 2011 | Australië, Perth

Ook het tweede deel van de reis is soepel verlopen.hoewel de mannen bekaf waren zijn we toch nog even de stad gaan verkennen , en ik moet zeggen het ziet er goed uit.We vallen tevens met ons neus in de boter, 26 jan is n.l. australie Day, een soort van koninginnedag.We beginnen dus met feesten.Het resultaat hoort en ziet u later mits voor publicatie geschikt.G'day.

• 26 Januari 2011 - 10:33

Ron:

Spons,
    Je heb ook altijd mazzel. Het geluk moet van boven kommen, het is voor jou de inhaalslag voor de misgelopen biertjes met de kermis.

Veel plezier daar,

Veel plezier daar,

Ron Koper

• 26 Januari 2011 - 11:22

Annemarie En Rob:

Peter wij vinden het heel leuk dat wij jullie kunnen volgen. De foto's zijn mooi. Nog veel plezier en wij blijven jullie volgen en letten goed op je meisje

• 26 Januari 2011 - 12:15

Magnus:

Ik zie dat de heer Bakkum zijn zomertenue heeft aangetrokken ...

• 26 Januari 2011 - 12:40

Linda Appelhof:

Nou dat ziet er al goed uit :D!
    Is de reis je een beetje meegevallen? Nou hier gaat ook alles nog goed hoor ;).. ik houd jullie in de gaten. En alle leuke plekjes wel voor me opschrijven he :D

cc Lin

• 26 Januari 2011 - 12:40

Linda Appelhof:

Nou dat ziet er al goed uit :D!

xx Lin

• 26 Januari 2011 - 14:38

Vader Piet:

je heb mooie foto

• 26 Januari 2011 - 15:08

Guus:

Wat leuk dit reisverslag het ziet er tot nu heel goed uit

• 26 Januari 2011 - 15:09

Guus :

ik ben met Ineke naar Ikea geweest zeg tegen Kees dat hij niet alles op moet maken

• 26 Januari 2011 - 16:38

Cindy (mevr. Spons):

Ziet er goed uit de foto's! Hoe gaat het met jullie, al een beetje bijgekomen van de lange reis?
    Hier gaat alles goed! Tot het volgende verslag!

• 26 Januari 2011 - 18:44

Mike:

mannen, ziet er goed uit. Spons zorg je ervoor dat die stugge Fries zijn voetjes insmeert. We weten hoe het anders (af)loopt.......

Veel plezier!!!

• 27 Januari 2011 - 13:13

Marion:

ik hoop dat de reis een beetje is mee gevallen.Het ziet er mooi uit op je fotos.Geniet er van en we blijven je volgen .