Alice Springs
Door: p.sinnige
Blijf op de hoogte en volg peter
29 Januari 2011 | Australië, Alice Springs
Logeren in het all season oasis hotel,opgezocht in de lonely planet.
Zijn hier twee dagen van de rust aan het genieten en van het zwembad .Vertrekken zondag 30jan. om 06:00 uur naar Uluru ( ayers rock) en hopen rond middernacht weer terug te zijn .Verder gaan we maandag Om 18:00 uur met de Ghan naar Darwin.Misschien red ik nog een verslagje voor die tijd anders wordt het pas wat vanuit Darwin.
Groetjes vanuit een warm alice Springs.
29 Januari 2011 - 12:34
Simone(mini Spons):
wouwww! wat een prachtig uitzicht.Ik hoop dat je het erg naar je zin hebt, en de rest natuurlijk ook.Ik kijkerg uit naar je volgende verslag.
Een hele dikke kus. -
29 Januari 2011 - 13:40
Pietsinnige:
zo te zien is het daar een droge boel.groetjes je vader en moeder. -
29 Januari 2011 - 15:00
Annemarie:
Heerlijk zo'n warme föhn! Wij lopen hier in een vrieskist! De helft van de warmte die daar is bij ons zou prettig zijn. Hotel ook ff opgezocht op Google, dat is ook niet verkeerd. Heel veel plezier en gedragen jullie je een beetje bij Uluru? Is een zwaar heilige plek voor de Abo's!
Veel plezier -
29 Januari 2011 - 18:13
Janny:
Hoi wat een uitzicht,heel veel plezier met de onderneming naar Ayers Rock,lijkt mij erg mooi.groetjes -
30 Januari 2011 - 11:20
Guus Krom:
Wat een ervaring en wat leuk dat we het zo kunnen volgen tot het volgende bericht -
30 Januari 2011 - 16:35
Eus:
Hè, wat ziet dat er heerlijk uit, (qua het natuurschoon dan haha). Het is hier koud!!!! Ook de hartelijke garoeten van Jur. -
31 Januari 2011 - 00:57
Magnus:
Hoe is het met de föhn van die Fries of heeft hij zijn winderigheid in Nederland achtergelaten ? -
31 Januari 2011 - 18:49
Ab En Ineke:
Zo tot nu toe geen gek verhaal zeg ! Genieten dus en nog eens genieten.
groetjes -
01 Februari 2011 - 12:19
Petra Grapendaal:
hey peetje,ik hou je verslagen ook bij,zijn we toch nog een beetje op de hoogte ziet er erg mooi uit allemaal,geniet der lekker,groetjes uit het kouwe nederland petra en bram -
01 Februari 2011 - 12:49
TUUT(CHEERSMEUBILAIR:
Ha die spons en de rest! Ziet er allemaal goed uit jongen. Mooie foto's, behalve die van Kees en Herman. Wat kunnen die moeilijk kijken in hun slaap,zeker de zelfde passionele droom! Is Ron tegenwoordig ook al mieren aan het fotograferen? Straks ook nog tegen bomen praten? Rustige avondjes in Cheers af en toe maar evengoed gezellig. Zonder Fokke&Sukke en jij een leeg hoekje bij de deur.Veel plezier en geniet ervan! Ik blijf jullie trip volgen, Groet uit Heemskerk van alle Cheers bar-boys