ontspanning - Reisverslag uit Darwin, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu ontspanning - Reisverslag uit Darwin, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu

ontspanning

Door: p.sinnige

Blijf op de hoogte en volg peter

04 Februari 2011 | Australië, Darwin

4febr .

Wat hebben wij vandaag gedaan? Nou eigenlijk niet zoveel, het begon met het doen van de was.Als je aan je vrouw vraagt of het veel werk is zegt zij dat ze de hele dag nodig had, wij daarentegen waren met 1 uurtje klaar.
Dus tijd genoeg om aan het zwembad te zitten.
Morgen staat een trip naar litchfield op het programma en daar hebben we nog ff wat boodschappen voor gedaan.
Verder alleen nog ff een paar jugs bier naar binnen gewerkt tussen de backpackers van “ melaleuca on mitchel” ( onthouden linda !!!!!!!). De meiden hier hielden nog een verkiezing van de knapste kerel aanwezig op dat moment, waarvan een foto bijgevoegd. ( voor ons geen verrassing).
Groetjes van crocodile Peet.

• 05 Februari 2011 - 12:25

Marion(je Zus):

Wat een mooie fotos heb je genomen.Geweldig om je zo te volgen.Ik ken alvast een beetje oefenen met de plaatsen waar je allemaal komt.Als linda straks 4 maanden gaat dan weet ik waar ze het over heeft.Wens je nog heel veel plezier ik blijf je volgen.

• 06 Februari 2011 - 13:47

Ineke Krom:

Hallo jongens alles naar zin? Heeft Kees in het dikke lippenbusje gezeten, geef die man eens balsum. Leuke fotooos is je toestel stuk, mag van mij wel eff meer, veel plezier niet te veel bier.
    lieve groetjes Iniminie.
    PS alles wat stuk is weer heel

• 06 Februari 2011 - 19:38

Arie B Te W:

Peet het gaat als zodanig prima man, als we dit allemaal zo lezen, we hopen dat je er in zijn totaliteit flink van geniet, mocht je nog nieuws van de zaak willen hebben dan horen we dat wel..............wonderlijk dat die fries weer dwars op de foto zit.........