roadtrip deel 2
Door: p.sinnige
Blijf op de hoogte en volg peter
10 Februari 2011 | Australië, Airlie Beach
Mooie auto rit gehad naar airlie beach en weinig schade gezien onderweg.
Bij aankomst een mooi hotel gescoord en meteen maar besloten om 3 nachten te blijven.
Het weer is hier ff helemaal ruk, maar we zitten niet voor niks in het regen seizoen.
Het is in elk geval een leuk plaatsje en kees en peter zijn van plan om nog een keer een trip te maken naar de eilanden van whitsundays en dan weer ff te snorkelen op het rif.
Internet kost nix in het hotel dus hou jullie zoveel mogelijk op de hoogte.
We gaan zo ff lekker eten en een biertje pakken en dan is bij ons 10 feb. Weer voorbij.
G’day
10 Februari 2011 - 09:42
Annemarie:
Klinkt allemaal bijzonder goed, maar het is alweer een tijdje geleden dat we jullie hebben gezien! Foto's please!!!! -
10 Februari 2011 - 13:00
Linda:
Ahh gaaf.. Whitsundays staat ook op mijn lijstje :D! Maak je een paar mooie foto's voor me!
Heel veel plezier.. enne ff meer foto's plaatsen ;)! -
10 Februari 2011 - 17:43
Annemarie En Rob:
Hallo Peet,
Na het lezen van de reisverslagen hebben jullie het wel naar het zin. Wij kijken elke dag of er nog een nieuw reisverslag is, maar Peet je zit nu op de helft en wij zijn weer blij als je weer op zondagmiddag gezellig aan de keukentafel zit met een lekker wijntje.
Groetjes en nog veel plezier. -
10 Februari 2011 - 20:05
Pa En Ma Castricum:
Wat is het toch leuk om op deze manier met jullie mee te reizen.Leuke foto"s maar een beetje weinig.Jammer van het weer maar ja ups en downs.We kijken uit naar het volgende verslag,nog veel mooie dagen.Groetjes pa en ma Cas -
11 Februari 2011 - 06:09
Peter Sinnige:
En dan nu ff een berichtje aangaande het verzoek om meerdere foto's.Wij hebben in totaal ruimte voor het plaatsen van 60 foto's.Dat houdt dus in dat we per dag maximaal twee foto's kunnen plaatsen.Echter de mogelijkheid doet zich voor dat de volgers ons kunnen sponseren.De kosten zijn slechts €10 en dan kunnen wij 100 extra foto's plaatsen.
Wij zijn benieuwd 111