roadtrip deel 3
Door: p.sinnige
Blijf op de hoogte en volg peter
11 Februari 2011 | Australië, Airlie Beach
Vandaag was in eerste instantie een rustdag voor de mannen, dus niet eerder wakker dan 09:00 uur.
Vervolgens beneden bij het hotel een stevig ontbijt tot ons genomen.
Daarna het weer ff aangekeken en na 2 buien besloten om toch maar ff een activteit te ontplooien als zodanig .Dus de stoute en tevens stevige schoenen aangetrokken en met de automobiel richting het enge bos.Dat bos bleek dus een nationaal park met een paadje richting swamp beach.
Al met al een leuke wandeling door de natuur.Helaas weinig vogels,deze bleken namelijk vorige week al een paar dagen voor de storm te zijn vertrokken,maar nog niet terug gekeerd. Wel een paar hele mooie gekleurde vlinders gezien , alleen die kl¢£€§te beesten laten zich niet makkelijk fotograferen.
Zwaar lopen zweten vanwege de luchtvochtigheid, en na thuiskomst besloten om te gaan zwemmen in het zwembad langs het strand.
Nadat herman alle lokale kids uit het pierebad had gejaagd hadden wij lekker de ruimte om een baantje te trekken als zodanig,.
Rest van de dag lekker ontspannen doorgebracht en in de avond bij de chinees onduidelijke maaltijden genuttigd.
Het enige wat wij ons herinneren is het gerecht van Bakkum wat klonk als
“ slissende mongool”, voor de rest : Absoluut Geen Idee !!!!!
Als laatste vermelingswaardig item blijft dan nog over dat Spons en de uitbater morgen opnieuw richting barrier reef gaan .
Ditmaal hebben wij aangemonsterd op de “ Camira” voor de googlers onder ons.
Morgen mischien meer .
Uw scribent “ De Spons”
11 Februari 2011 - 14:27
Simone:
Wat leuk allemaal wat jullie daar doen, en tja dat zweten kan alleen maar goed zijn, raak je misschien ook nogeens wat kwijt haha. Ik hoop toch wel dat je er minstens 1 hebt kunnen vastleggen, want ik wil alllllleee foto's zien als je terug bent.
Veel plezier nog lieve papa en ik mis je!
Dikke kus van Je dochter. -
11 Februari 2011 - 15:41
Annemarie:
Goeie foto's weer! Kees lijkt wel wat afgevallen door al het zweten!! -
11 Februari 2011 - 17:28
Paling:
ziet er goed die Camira. Hoop dat jullie mooi weer hebben, de whitsundays en whitehaven beach zijn zeker fotowaardig!
Have fun