roadtrip deel 6 - Reisverslag uit Agnes Water, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu roadtrip deel 6 - Reisverslag uit Agnes Water, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu

roadtrip deel 6

Door: p.sinnige

Blijf op de hoogte en volg peter

14 Februari 2011 | Australië, Agnes Water

14 feb. 14, 11

Weer op tijd vertrokken , en dit maal richting Agnes Water en town of Seventeen seventy.
Geen al te grote plaatsen ( 1650 inwoners in agnes en 56 in 1770’s).
Toch komt hier regelmatig ander volk zoals wij.
Veel backpackers en surfers.
Het is een uitstekende lokatie om van te vertrekken naar het barrier reef, wat wij ook van plan waren, alleen varen ze op dit moment alleen op woensdag en zaterdag, en dan heeft het weinig zin als je op maandag aankomt.
In de middag maar even extra gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de auto en het natonale park in de buurt bezocht ( eurimbula).
Wat begon als een vrij breed pad werd steeds meer een paadje en op het laatst een karrespoor door het bos om uiteindelijk uit te komen op het strand van bustard head.
Al met al een geinige expeditie.
Op de terugweg onze eerste 2 Roos ( spreek uit Roes) gespot in het wild.
Een geslaagde dag dus weer , ondanks de matige temp van slecht 25 graden.
In de avond even iets gaan eten bij een thais restaurant,en dat was weer een beleving op zich.
Op het trottoir stonden 5 tafels waarvan wij er 1 namen,dit waren overigens alle tafels van het restaurant.De serveerster, welke overigens uitermate vriendelijk was, zwaaide tevens de scepter in de keuken en deed tussendoor nog ff de afwas.Toen al ons eten op tafel stond ging er ineens een rolluik dicht van het restaurant en gaf de dame in kwestie ons te kennen dat zij even naar het opnbaar toilet ging welke zich een straat verderop bevond.Al met al een hele beleving.
Morgen misschien weer een nieuw verhaal van jullie eigen Dikkie Dik’s.

G’day.

• 14 Februari 2011 - 12:04

Annemarie:

Slechts 25 graden!!!! Wrijf het er maar in!

• 14 Februari 2011 - 12:30

Guus Krom:

Allereerst allemaal een happy valentine; jullie worden vast en zeker gemist maar het is een boeiende reis
    ben jaloers op de temperatuur daar hier regent het de hele dag

• 14 Februari 2011 - 15:28

Corrie:

Dat doet je die tosti's die je bij Kees krijgt toch weer een stuk meer waarderen guy's In elk geval heb je bij Cheers nog een privaat toilet, ( nou ja) .
    Maar alle onzin op een stokkie, leuk verslag van jullie trip, ben benieuwd naar de volgende versie. Ik zit nu in Korea en heb alle tijd om jullie acties te bekijken via de comp. Groetjes van ons allebei, Cor en Martin.

• 14 Februari 2011 - 21:03

Janny Krom:

Hoi mannen,wat sneu dat weer,als ik de menu`s zo hoor en hoe het er daar aan toe gaat in het restaurant lijkt het wel kamperen.lachen toch?Nog veel plezier en groetjes vanuit het koude kikkerlandje.