roadtrip deel 7 - Reisverslag uit Bundaberg, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu roadtrip deel 7 - Reisverslag uit Bundaberg, Australië van peter sinnige - WaarBenJij.nu

roadtrip deel 7

Door: p.sinnige

Blijf op de hoogte en volg peter

15 Februari 2011 | Australië, Bundaberg

15 feb.
Deze dag begon met het nodige hemelwater en we zijn eigenlijk ongepland een dag eerder weggegaan omdat de trip niet doorging.
Een rustig ritje wat begon met de nodige regen bracht ons in Bundaberg ( weer een nieuw stipje op de kaart van moeder annie).
Deze dag is meteen uitgeroepen tot rustdag in onze tour downunder, lekker buiten zitten met de nodige biertjes en verder lekker niks.
Ook een trip naar de rum distilleerderij kon ons niet bekoren.Het was weer eens te warm ( =/- 30 graden annemarie hihihihi) om enthousiast dingen te gaan ondernemen.Een doos bier halen bij de liquer shop ging nog net.
Details : 100 meter buiten de deur, en weer xxxx gold, dat bier kan je n.l. gewoon naar binnen gieten( hoef je niet te nippen Paling) en je krijgt geen pijn in je harses, zelfs kees niet.
Tegen de avond ff aan de wandel om wat eten te scoren.Het begon al wat te schemeren en de bomen zaten in ene vol met krijsende kleine papegaaien, niet normaal die herrie.
Geen 5 minuten later werden de vliegende honden wakker en het zag gewoon zwart van die dingen, toch wel indrukwekkend om een keer te zien.
Bij de Red Rooster nog ff wat kip naar binnen gewerkt en weer terug naar het Park Lane motel verder met datgene waar wij goed in zijn.
Morgen door naar Hervey Bay om de overtocht naar Fraser Island te maken,gelukkig maar weer een kort ritje van =/- 2,5 uur.
Vandaaruit misschien meer.

Adios en toedeldoki.