cordoba
Door: spons
Blijf op de hoogte en volg peter
07 Juni 2012 | Spanje, Córdoba
Vandaag de auto ( Hyunda i30 diesel voor de geintreseerden) opgehaald bij het vliegveld en vertrokken naar cordoba , alwaar cindy een leuke hostal had uitgezocht genaamd “ El triunfo.”
Het was eigenlijk zoeken naar een speld in een hooiberg en telkens als we een beetje in de buurt waren gooide het stratenplan van cordoba weer roet in het eten want 1 richtingsverkeer.
Toch heelhuids aangekomen op een lokatie om van te watertanden.
We zitten n.l. midden in het oude gedeelte van de stad met alle bezienswaardigheden om ons heen gedrapeerd.
Zoek op google op “ catedral mezquita” en bueno je hebt ons gevonden,het is n.l onze overbuurman.
Dat wordt morgen weer de kuitjes trainen want niks is hier vlak.
Tevens veel water drinken als gevolg van 33 klein nulletje C.
Dit was het weer voor vandaag en vielleicht bis morgen.Tjuss.
08 Juni 2012 - 08:21
Sjaak:
Zo dat ziet er heel goed uit. Laat dat boeken maar aan Cindy over. Vandaag weer leuk kerkie kijken? Mezquita erg indrukwekkend.
08 Juni 2012 - 10:28
Pap En Mam:
hoi, cin en peet het ziet er heel goed uit. lekker warm hé, bij ons is het een stuk minder maar 29 graden haha. groetjes xxx -
08 Juni 2012 - 11:17
Carina:
Wat een leuke blauwe bloempotten, kunnen jullie er niet een paar meenemen?( zag ik op de foto)
Geniet er van! Ziet er allemaal weer mooi en uit! Groetjes, Carina
08 Juni 2012 - 12:47
Peter Sinnige:
@ sjaak ,Mezguita indrukwekkend?, dat is een understatement, Heb bijna weer 2 batterijen weggeschoten met m'n camera.Dit is niet te vertellen maar moet je gezien hebben. -
08 Juni 2012 - 13:51
Vader Piet.:
het is hier niet zo warm.we waaien iut ons hemd vandaan.groeten van pa en ma. -
09 Juni 2012 - 11:24
Sjaak:
Er staat je nog wat te wachten in Granada en het Alhambra. Zorg voor voldoende batterijen !!