cordoba 2 - Reisverslag uit Córdoba, Spanje van peter sinnige - WaarBenJij.nu cordoba 2 - Reisverslag uit Córdoba, Spanje van peter sinnige - WaarBenJij.nu

cordoba 2

Door: spons

Blijf op de hoogte en volg peter

09 Juni 2012 | Spanje, Córdoba

8-6-2012.

Vandaag werd dus weer een wandeldag,met eerst een ontspannen tocht naar de overkant van de rivier om een mooi overzichtplaatje te schieten van het oude cordoba.
Daarna een wandeling door het historische gedeelte met o.a. de Royal stables alwaar we in de avond een spectaculaire show van andalusische paarden hebben gezien.
Toen de temperatuur begon op te lopen zijn we naar Catedral Mezquito gegaan.Dit bleek de juiste keuze want het was daarbinnen lekker koel.
Wat we daar hebben gezien tart elke fantasie, en valt gewoon niet te beschrijven laat staan te typen.
Het is dus van origine een moskee waar de cristenen later als het ware een kerk in hebben gebouwd.
Het is gigantisch groot en wie het wil zien raad ik aan om zelf eens een keer te gaan kijken, en wellicht is er iets te vinden op het internet, maar alleen met je eigen ogen bekijken geeft volgens mij het juiste beeld.
Nog vol van alle indrukken zijn we daarna verder gekuierd en hebben een paar leuke patios gezien.Ook zijn we natuurlijk ff gestopt om tapas te eten en sangria te drinken.
’s Avonds dus naar de Royal Stables om daar een geweldige show te zien met verschillende vormen van dressuur.Al met al een drukke dag.
Morgen weer met het autootje op pad naar Sevilla.

Tot dan maar weer.

• 09 Juni 2012 - 11:21

Sjaak:

Mooie foto´s.
    Jullie zien spanje wel in een sneltreinvaart ! Maar leuke steden uitgekozen. Goeie reis verder.

• 12 Juni 2012 - 12:00

Petra:

ziet allemaal mooi uit, jullie vermaken je daar prima. goed bezig heel veel groetjes vanaf hier xx en groeten aan me zusje dikke kus

• 14 Juni 2012 - 10:00

Marion:

wat moet jij nou in een kerk peet.Je zat vroeger alleen maar bij verdonk en toen moest je naar de kerk.Ben je soms aan het biechten geweest? haha Heel veel plezier nog groetjes aan cindy