Alhambra
Door: spons
Blijf op de hoogte en volg peter
13 Juni 2012 | Spanje, Madrid
13-6-2012
Vandaag stond dus het Alhambra op het programma,eerst natuurlijk even ontbijten en daarna te voet ( wij doen trouwens het meeste te voet) naar het Alhambra.Dit bleek nog een hele klim maar eenmaal daar aangekomen eerst ff een biertje vanwege te vroeg,we mochten pas om 14:00 uur naar binnen.Het is even te veel om alle hoogte punten hier te gaan benoemen dus laat ik het bij het understatement “ heel indrukwekkend”. Misschien dat de foto’s een tipje van de sluier oplichten.
Al met al waren we pas weer om 20;00 bij ons hostal om iets te eten bij onze vrienden van het naburige cafe.
Eenmaal op onze kamer bleek dat er dus geen voetbal werd uitgezonden op de tv die ons ter beschikking stond op de kamer.
Wij dus weer terug naar cafe alwaar we met open armen werden ontvangen door de camereros.We kregen de ene tapas na de andere bij ons biertje, dus ondanks de nederlaag toch leuk gezeten
Morgen weer heen en dan zijn we dus voor Spanje ( sorry tommy,lars).
Morgen gaan we trouwens weer uit rijden , naar Nerja dit keer.
Adios en viva espana.
13 Juni 2012 - 22:01
Sjaak:
Goed hé al die tapas bij je biertje in GrAnada!! Ideeje voor Cheers? -
14 Juni 2012 - 10:06
Marion:
Julli hebben wel geweldige fotos.buy de way hier schijnt ook de zon vandaag hoor.geniet er van.